Harde werker? Wij zoeken jou.

Personeel ontslaan is nooit leuk. Helaas heeft de Coronapandemie ons oog in oog gebracht met een vervelende realiteit; onder andere de horeca staat zwaar onder druk en voor veel bedrijven is het niet houdbaar om al het personeel aan te houden.
Veel ondernemers zitten in deze situatie, en zijn bekend met de NOW-3 regeling. Natuurlijk gun je, als goed werkgever, jouw personeel ook buiten je zaak een goede toekomst. En daar wil Vackracht je bij helpen.

Ook als zelfstandige kun je bij Vackracht terecht voor een omscholingstraject naar verschillende bouwberoepen.

In de bouw is het aantal openstaande vacatures namelijk nog steeds ongekend hoog. Met name in de installatietechniek groeit de vraag naar geschikt personeel al jaren sneller dan het aanbod. Daarom heeft Vackracht een speciaal omscholingstraject voor o.a. horecamedewerkers die zich willen laten omscholen tot installateur.

Meer informatie over ons Vackracht omscholingstraject? Of eens met iemand van gedachten wisselen hierover? Dat kan. Neem contact op via 038 870 13 46 of mail naar info@vackracht.nl

Wij zijn Vackracht.

Wij zijn Vackracht. Betrouwbaar vakmanschap, daar staan we voor. Vackracht is altijd op zoek naar echte doorpakkers zoals jij. Voor jouw elbow grease hebben wij die ene gave vacature. Hoe je ook in de bouw terecht gekomen bent; bij Vackracht zit je goed.

Vackracht is sinds 2020 de schakel tussen techniek en techneut. Wij hebben een groot netwerk in de bouw- en technieksector en een boel mooie klussen waar jij misschien straks wel aan de slag kan.

Contact

K