Harde werker? Wij zoeken jou!

Helaas heeft de Coronapandemie ons oog in oog gebracht met een vervelende realiteit; onder andere de horeca staat zwaar onder druk en voor veel bedrijven is het niet houdbaar om al het personeel aan te houden.
Vackracht wil hardwerkend personeel helpen aan een baanvaste toekomst. Daarom bieden wij verschillende omscholingstrajecten aan. Ook als zelfstandige kun je bij Vackracht terecht voor een omscholingstraject naar verschillende bouwberoepen.

In de bouw is het aantal openstaande vacatures namelijk nog steeds ongekend hoog. In specialisaties als installatietechniek en daktechniek groeit de vraag naar geschikt personeel al jaren sneller dan het aanbod. Daarom heeft Vackracht een speciaal omscholingstraject voor aanpakkers die zich willen laten omscholen tot installateur of dakdekker.

Meer informatie over ons Vackracht omscholingstraject? Of eens met iemand van gedachten wisselen hierover? Dat kan. Neem contact op via 038 870 13 46 of mail naar info@vackracht.nl

Wij zijn Vackracht.

Wij zijn Vackracht. Betrouwbaar vakmanschap, daar staan we voor. Vackracht is altijd op zoek naar echte doorpakkers zoals jij. Voor jouw elbow grease hebben wij die ene gave vacature. Hoe je ook in de bouw terecht gekomen bent; bij Vackracht zit je goed.

Vackracht is sinds 2020 de schakel tussen techniek en techneut. Wij hebben een groot netwerk in de bouw- en technieksector en een boel mooie klussen waar jij straks direct aan de slag kan.

Contact of App met ons

K